Hva er ferdigplen? - Bærum Ferdigplen

Hva er ferdigplen?

Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for ferdigplen.

Fordeler - ferdigplen på 1 - 2 - 3

Med ferdigplen sparer du tid, vi har gjort arbeidet med såing, gjødsling og klipping for deg slik at den er klar til bruk. Tradisjonell såing er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil 2 år før den er ferdig etablert. På den tiden må man bekjempe ugress, gjødsle og vanne. Med ferdigplen slipper du å vente. 

Du kan enkelt legge plen på en dag, og siden plenen leveres på ruller har du stor fleksibilitet i hvordan og hvor du kan legge ferdigplenen.

Gresset er 16-24 måneder da det skjæres opp i ruller med maskin. Gresset har en høy tetthet som vil hjelpe til å redusere innvandring av ugress senere. Rullene er 60cm x 170cm og har en tykkelse på 2 cm. Å legge ferdigplen er enkelt. En hage på 300m2 legger man lett på en dag.

Hvordan produseres din plen

Plenen gjødsles, klippes og vannes for å få et optimalt produkt. Etter halvannet til to år er plenen klar til levering. Plenen skjæres med spesialmaskiner i en tykkelse på 1,5-2 cm. Den leveres i ruller som er enkle å legge ut. Vi er profesjonelle produsenter med lang erfaring og solid fagkunnskap, som sikrer topp kvalitet på plenen.

Ulike typer ferdigplen

Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene. Men uteområder i barnehager og skoler, veiskråninger, hus- og hyttetak og områder utsatt for erosjon er eksempler på steder hvor denne type plen kan benyttes med stort hell. Vi leverer ulike plentyper tilpasset ulike arealer. Spør oss gjerne om råd etter hva som passer for deg.

Spesialtilpasset plen - vi levere på bestilling

Spesialtilpassede plener for golfbaner osv. leveres på bestilling. Det er også mulig å få levert plen produsert på sand for legging på sandbaserte fotballbaner, golfgreener og tees. Plen kan leveres både i små ruller 1 kvm og storrull 20 kvm, som legges med spesialmaskiner .

Hva må du gjøre selv?

Før du bestiller og legger ferdigplen er det viktig å gjøre grunnarbeidet. Sjekk forholdene der du skal legge plenen slik at du er best mulig forberedt når plenen er på plass. Ferdiplen er ferskvare og bør legges ut snarest etter at den er mottatt. Se våre råd og tips til hvordan legge ferdigplen her.

Bestill
order-form
Trenger du mer enn 525kvm, ta kontakt
Hent selv
Asker
Bærum
Oslo
Drammen
Kolbotn
Ski
Lillestrøm
Strømmen
Nittedal
Sætre
Høneføss
Hokksund
Ås
Vestby
Kløfta
Kongsberg
Jessheim
Tofte
Enebakk
Fetsund
Gol
Nesbyen
Bagn
Fagernes
Gjøvik
Hamar
Holmestrand
Horten
Tønsberg
Geilo
Nærsnes
Røyken
Larvik
Lier
Takk for din ordre!
Kontakt
Kontaktinformasjon
Beskjed
Takk for din henvendelse!