Plen på tak? Velg bergknapp! - Bærum Ferdigplen

Bergknapp (Sedum)

Bergknapp er en planteslekt som vokser naturlig over hele landet fra sjøen opp til ca 1400 m høyde. Mange av artene vokser på tørre næringsfattige områder med lite krav til jordsmonn. 

Bergknapp plantene varierer i farge og utseende i de forskjellige årstidene. Om sommeren blomstrer de med hvite, gule og rosa små blomster.

Bergknapp benyttes sammen med andre sukulenter i sedummatter som kan benyttes  på områder som det er dårlig jordsmonn, vanskelig og vedlikeholde eller områder som man ønsker skal fremstå ekstra flott. Eksempler er på toppen av steinmurer mellom rent fjell på naturtomter.  Bergknapp er vedlikeholdsfritt med unntak av at det trenger noe næring i form av gjødsel av og til.

Bergknapp benyttes også som plen på tak der en ønsker et bestemt visuelt uttrykk, eller der en ønsker å tilpasse bygningen landskapet den ligger i. Det kan benyttes på private boliger, så vel som på kontor og industri- og offentlige bygg. Bergknapp plantene varierer i farge og utseende i de forskjellige årstidene. Om sommeren blomstrer de med hvite, gule og rosa små blomster.

Bestill
order-form
Trenger du mer enn 525kvm, ta kontakt
Hent selv
Asker
Bærum
Oslo
Drammen
Kolbotn
Ski
Lillestrøm
Strømmen
Nittedal
Sætre
Høneføss
Hokksund
Ås
Vestby
Kløfta
Kongsberg
Jessheim
Tofte
Enebakk
Fetsund
Gol
Nesbyen
Bagn
Fagernes
Gjøvik
Hamar
Holmestrand
Horten
Tønsberg
Geilo
Nærsnes
Røyken
Larvik
Lier
Takk for din ordre!
Kontakt
Kontaktinformasjon
Beskjed
Takk for din henvendelse!