Grønne vegger innendørs og utendørs | Bærum Ferdiplener

Grønne vegger

De siste årene har etterspørselen etter grønne vegger økt og stadig flere ønsker disse veggene både innendørs og utendørs. Sammen kan vi skape nytt liv hjemme med vegger dekket av grønne planter.

Det er en rekke fordeler knyttet til plantevegger både innendørs og utendørs. Veggene isolerende på vinteren og senker temperaturen om sommeren, samtidig absorberes CO2. Planteveggene forbedrer akustikken og bidrar til å rense luften.

Ved å bringe naturen inn i hjemmet, uterommet eller på kontoret kan du skape en lun og behagelig atmosfære.

Installering og vedlikehold

Som med alle grønne planter og ferdigplen er det et par ting å tenke på for installering og vedlikehold av den grønne veggen. 

Når du skal installere veggen er det viktig å tenke på hva slags lys du har tilgjengelig gjennom hele året, og at du har mulighet til å tilføre vann på et eller annet vis. Derfor er det viktig å tenke på plassering og tilgjengelighet av planteveggen din. 

For oss i Norge som lever med ulike lysforhold så kan det hende du er nødt til å tilføre en kunstig lyskilde om vinteren for å passe på at veggen din får nok lys også i de mørke månedene. 

Har du spørsmål eller er usikker på noe ta kontakt med oss

Bestill grønne vegger

Gressenteret AS samarbeider med de fremste aktørene i Europa og leverer nå grønne vegger ved forespørsel. Ta kontakt med oss .

Bestill
order-form
Trenger du mer enn 525kvm, ta kontakt
Hent selv
Asker
Bærum
Oslo
Drammen
Kolbotn
Ski
Lillestrøm
Strømmen
Nittedal
Sætre
Høneføss
Hokksund
Ås
Vestby
Kløfta
Kongsberg
Jessheim
Tofte
Enebakk
Fetsund
Gol
Nesbyen
Bagn
Fagernes
Gjøvik
Hamar
Holmestrand
Horten
Tønsberg
Geilo
Nærsnes
Røyken
Larvik
Lier
Takk for din ordre!
Kontakt
Kontaktinformasjon
Beskjed
Takk for din henvendelse!