Modelloversikt

Her ser du vårt store utvalg av robotgressklippere. Det er garantert en modell som passer din hage. Er du usikker, ta gjerne kontakt!

50-serien

50-serien er den minste og enkleste modellen vi tilbyr. Den kan slippes løs uten grensewire, noe som gjør at den nesten ikke krever installasjon. Den baserer seg kun på gressensorer som merker om roboten beveger seg utenfor gressplenen. Hvis du ønsker L50 basic må hagen tilrettelegges slik at den ikke kan "stikke av". Dette betyr å stenge for "rømningsveier" av gress, samt hekte opp planter. L50 Evo lader automatisk, og jobber hver dag til et gitt tidspunkt. 

 

75-serien

75-serien passer i de fleste hager. Den leveres med en helautomatisk ladestasjon og behøver installasjon av kantledning. Den programmeres til å følge et ukesprogram, og etter det gjør den jobben selv. Det som skiller de ulike modellene fra hverandre er størrelsen på batteripakken, og dermed hvor lenge den kan holde på før den må lade igjen. 

 

200-serien

200-serien jobber på samme måte som 75-serien, med en helautomatisk ladestasjon, kantledning, samt en programmerbar ukesplan.

 

300-serien

300-serien er toppmodellen for forbrukermarkedet, og er ment for de virkelig store installasjonene. Disse modellene har det absolutt beste av motorer, kniver og drivverk for å sikre at plenen blir best mulig klippet under alle forhold. De har store mengder ekstrautstyr, slik som GPS, fjernstyring og mobiltelefonkommunikasjon. Det er størrelsen på batteriet som skiller +-modellen fra den vanlige. 

 

Installasjon av robotklipper

Vi anbefaler å overlate installasjonen av robotklipperen til oss, da dette sikrer det beste resultatet. 

Fra Kr. 2000,-

Bestill
order-form
Trenger du mer enn 525kvm, ta kontakt
Hent selv
Asker
Bærum
Oslo
Drammen
Kolbotn
Ski
Lillestrøm
Strømmen
Nittedal
Sætre
Høneføss
Hokksund
Ås
Vestby
Kløfta
Kongsberg
Jessheim
Tofte
Enebakk
Fetsund
Gol
Nesbyen
Bagn
Fagernes
Gjøvik
Hamar
Holmestrand
Horten
Tønsberg
Geilo
Trondheim
Bergen
Voss
Førde
Molde
Ålesund
Lillehammer
Elverum
Lier
Nærsnes
Røyken
Larvik
Volda
Kristiansand
Arendal
Takk for din ordre!
Kontakt
Kontaktinformasjon
Beskjed
Takk for din henvendelse!